Снимка БулфотоНовият стар депутат Валери Симеонов обясни защо е предложил началничката

...
Снимка БулфотоНовият стар депутат Валери Симеонов обясни защо е предложил началничката
Коментари Харесай

Симеонов изненада всички с признанието си за това имал ли е интимни отношения с новата вицепремиерка Николова

Снимка Булфото

Новият остарял народен представител Валери Симеонов обясни за какво е предложил началничката на кабинета си за правоприемник на вицепремиерския пост и дали е имал връзки с нея.

Вчера Марияна Николова бе определена за заместител министър-председател, а през днешния ден Симеонов още веднъж стана депутат.

„ Тя е доста добър експерт. В случая съгласно мен е доста добре, че не е политик, защото мъчно ще я провокирате с политически въпроси. Тя е човек, който е настрана от политиката и мисля, че това е добре за страната ”, сподели през днешния ден Валери Симеонов.

Във връзка със слуховете за интимни връзки сред тях, водачът на НФСБ разяснява: „ Лични връзки нямам с тази жена. Никога съм нямал, нямал съм и умисъл. Защото, знаете, доста постоянно в връзките сред двата пола постоянно би трябвало да има някаква химия. Е, няма! ”.

След въпрос дали вицепремиерският пост не е политически, Валери Симеонов сподели, че съгласно съдружното съглашение всяка партия си взема решение кого да предложи.

„ Ако желаеме, ще предложим политическо лице. Ако решим, ще си предложим админ, както е в тази ситуация. Професионалист! Така взехме решение, това направихме ”, съобщи още водачът на НФСБ, представен от Флагман.бг.

По думите му нямало предписание вицепремиерът да е политик. Това било място за извършване на работа.

„ Марияна Николова е извънредно добре квалифициран админ и експерт. Това е индивидът, който е в основата на реализацията на всички, бих споделил, триумфи и дейности, които са подхванати от моя кабинет, тъй като тя е юристка и тя приготвяше безусловно всяко решение било на Министерски съвет, било като законопроект, било като наредби. Нямате концепция в какъв брой основни и тежки проблеми за страната е взел участие кабинетът на вицепремиера – в тази ситуация моя кабинет. Включително и за чистотата на въздуха, измененията на наредбата за твърдите горива, примерно; всички, свързани с екологията тежки проблеми, които за жалост към момента не са решени, Пирин, Витоша и така нататък и тъй наречените Всички тези въпроси са минавали през Марияна Николова. Нормално е и няма нищо по-естествено от това, с цел да продължи работата на този кабинет не като някаква политическа институция, както внушават хората, а като действително настоящ механизъм, най-нормално беше Марияна да продължи работата, тъй като има доста неща, които сме почнали, само че не са приключени ”, разяснява още Валери Симеонов.

Той прикани медиите: „ Дайте й малко време! ” - нещо, за което прикани и самата Николова.

Симеонов съобщи и че не знае за какво Волен Сидеров не я подкрепил.

Лидерът на НФСБ счита, че вицепремиерският пост не е непотребен, тъй като ставало въпрос за съгласуване на шест министерства и 11 организации.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР